Vilka är vi? 

Tillsammans har vi över 50 års erfarenhet av IT-leveranser ur samtliga perspektiv från både leverans- och kundsidan.

Sammantaget våra aktiva år har vi, med hjälp av tidigare kunder, konsulter och leverantörer lärt oss att förstå marknadens höga krav och önskemål av vad som förväntas av ett heltäckande konsultbolag. Detta har vi tagit till oss när vi startade D-Source.

Vår vision är därför inte att bli störst. Vi har istället valt att fokusera på att ligga i framkant vad gäller följande:

  • Återkoppling

  • Intern teknisk förståelse

  • Tydlig transparens

  • Analys och uppriktighet gällande leveransmöjligheter

​Detta tror vi skall generera ett kvalitetssäkrat och genuint slutresultat som genomsyrar hela leveransledet, oavsett om du är kund, konsult eller leverantör.

/ Vi på D-Source


KONTAKTA OSS

Kim Öhrström

Försäljning & Konsultchef

Kim har som jobbat med IT inom olika segment under snart 10 års tid. Sista åren har han fokuserat på konsultbranschen och hinner med vad de flesta gör på en vecka, redan på Måndagen.

Mobil: 0736-000 754

"Kim vann IT-SM i fotboll
2018 "

Roger Kårsjö

Försäljning & Leveransansvarig

Roger har över 15 års erfarenhet av att hyra ut och leverera konsulter. Han lämnar aldrig något åt slumpen och kvalitétssäkrar alltid sin leverans två gånger.

Mobil: 0704-649 889

"Roger köper fortfarande Blueray-filmer"

Joachim Adolfsson

Ekonomi/Administration

Joachim har över 25 års erfarenhet av att driva företag och att coacha team. Hans strategiska ådra och långa erfarenhet gör sig påmint i allt han tar sig an.

Mobil: 0730-299 005

"Jocke springer NY Marathon 2023"

Evelina Rollfelt

IT-rekryterare

Evelina har flera års erfarenhet inom IT-branschen. Evelina har själv en bakgrund som IT-konsult från svenska och amerikanska bolag. Fotboll är även något som ligger varmt om hjärtat så ett och annat besök på Friends Arena kan det bli.

Mobil: 0769-411 672

"Ni hittar mig på Bruno´s korvbar"

Jenny Swenson

Konsultchef

Jenny Swenson är en framstående senior konsultchef med omfattande erfarenhet inom IT-branschen. Hon är känd för sin expertis inom olika tekniska områden. Som en skicklig ledare är hon uppskattad för sin förmåga att leda och inspirera sitt team för att leverera högkvalitativa lösningar till sina kunder. Jenny har en passion för att hjälpa sina kunder att uppnå sina mål genom att erbjuda innovativa och anpassade lösningar som är skräddarsydda för deras specifika behov.

Mobil: 0701-171 881

"Vinnare av karaoke mästerskapen 2022"

Tomas Rydén

Senior IT-rekryterare & konsultchef

Tomas Rydén är en senior IT-rekryterare med en imponerande karriär inom rekryteringsbranschen. Han har specialiserat sig på att rekrytera högpresterande IT-talanger och har en djup förståelse för den snabbt föränderliga IT-branschen.

Tomas har en exceptionell förmåga att identifiera och attrahera talanger med rätt erfarenhet och färdigheter för att matcha kundens behov. Han är en strategisk tänkare och arbetar nära sina kunder för att förstå deras krav och behov för att identifiera de mest passande kandidaterna.

Som en erfaren rekryteringskonsult är Tomas välkänd för sin professionalism och sin förmåga att bygga starka relationer med både kunder och kandidater.

Mobil: 0734-248 528

"Finns bara ett lag i Allsvenskan"